Dekorálásban egyedi az üvegfesték

Dekorálásban egyedi az üvegfesték

Sok mindenkinek célja, hogy valamilyen formában személyesebbé tegye az őt körülvevő teret. Ehhez ma már sokféle lehetőség adott, de bárhogyan is történjen a különféle bútorok, háztartási cikkek kiválasztása, ez önmagában még nem elég. A porcelán- és üvegfesték alkalmazásával a dolgok néha kisebb, máskor pedig nagyobb mértékben megváltoztathatóak.

Ezek a kivételes termékek arra szolgálnak, hogy dekorációt lehessen velük létrehozni, az amúgy kényes felületeken. Az üvegfesték pontosan azt adja, amit ígér. Legyen az egy kancsó, pohár, tányér, tál, mindezeket egyedivé lehet varázsolni általa. Ha vannak olyan sajátos minták, amiket szeretnénk ráhelyezni ezekre és megvan hozzá a kellő kézügyességünk, akkor ne fogjuk vissza magunkat!

A vízbázisú alapanyagok sokféle árnyalatban és vastagságban felvihetőek. 30 percen keresztül még könnyedén eltüntethető és újrakezdhető az alkotás. A vízbázisú üvegfesték háztartási sütőben, alacsony hőfokon kiégethető, ami után sokáig tartani fog, de csak kézzel válik ezt követően moshatóvá, ha cél megőrizni hosszú időn át a felvitt mintát.