Egyedi funkciókkal bír a Riwall láncfűrész

Egyedi funkciókkal bír a Riwall láncfűrész

A vegyestüzelésű kazánok úgy tűnik újra felértékelődnek. A gyakran bizonytalan energiaellátás miatt, amit a földgáz árának állandó és gyakran drasztikus változása okozza, sokan döntenek úgy, hogy a felújítás során a jól megszokott fatüzelésre építenek. A tüzelő előkészítéséhez ugyanakkor hasznos eszköznek minősül a Riwall láncfűrész, amivel gyorsan és hatékony lehet darabolni.

Természetesen, ezen túl még építőipari feladatok elvégzésében is sokat segít, valamint a kerti munkálatok jelentős részének terhét veszi le a vállunkról. A régi, már beteg, kiszáradóban lévő fák eltávolítása a Riwall láncfűrész bevetésével biztosan nem jelent majd akadályt.

A Riwall PRO RPCS 5545 benzinmotoros fűrész Easy-START indítórendszerrel van szerelve, ami megkönnyíti a berántást. Minőségi Oregon lánccal, valamint nagyteljesítményű motorral és japán Walbro karburátorral szerelt. Kis túlzással mondhatni, hogy minden jó benne van. AVS rezgéscsillapító rendszerrel, automatikus lánckenéssel szintén fel van szerelve a Riwall láncfűrész.