Gyerek köntös a kellemes száradáshoz

Gyerek köntös a kellemes száradáshoz

Ha kisgyereked van, sokféle dolgot kell vásárolnod neki. Praktikus babafelszereléseket, gyerekszoba bútorokat, játékokat stb. A lista szinte végtelen. Az oke.hu webáruház univerzuma gyönyörű, minőségi, funkcionális gyerek köntös kollekciót kínál a kicsik kényelméért. Megalkották a legpuhább organikus fürdőköpenyeket.

Ezek többféle méretben kaphatók és tökéletesek a család minden tagjának, legyen szó babáról, kisgyermekről vagy nagyobb tiniről. Fürdőkollekciójukban további aranyos és szórakoztató termékeket is találsz, ha még bármire szükséged lenne. A mintás gyerek köntös kellemesen és serkentően hat a puha bőrre, ráadásul igen gyorsan szárad, sok más modellel ellentétben.

Az organikus gyerek köntös sokféle semleges és nyugtató színben kapható, emellett derékpánttal rendelkezik és aranyos kapucnija is van. Tökéletes termék lehet a fürdés utáni összebújáshoz és száradáshoz. A fürdőköpenyt akár a nyaralásra is magaddal viheted. Tökéletes kiegészítő a medencéhez vagy a strandoláshoz, így a gyerkőcöd nem fázik majd úszás után.