Hálózattól független a napelemes kandeláber

Hálózattól független a napelemes kandeláber

A kifejezetten jó megvilágítás fontos tényező, főleg az éjszakai órákban. A nyári időszakok kimondottan előnyösek abból a szempontból, hogy sokáig jók a látási viszonyok, ám amint leszáll az est, máris igénybe vehető a napelemes kandeláber előnye. Ezen modern technikai fejlesztés rengeteg pozitívummal bír és egyértelműen a jövőt hordozza magában.

A hagyományos, hálózati rendszerekkel ellenétben nincs szükség külön bekötésre, engedélyeztetésre, így magánudvarokra is bármikor telepíthető. A napelemes kandeláber a természetes fényből állít elő energiát, amit az akkumulátorban tárol és éjszaka használ fel takarékos módon. A LED fénytesteknek hála, minimális befektetéssel elérhető a maximális teljesítmény és kitolható ezzel a szerkezetek élettartama.

A napelemes kandeláber kombinálva van alkonykapcsolóval és gyakran mozgásérzékelővel, ami tovább fokozza a hatásfokát. A hálózati függetlensége miatt, kifejezetten közkedvelt és egyre több helyen alkalmazzák. Hosszú élettartammal rendelkezik, aminek hála garantáltan visszahozza a befektetett összegeket.