Hasznos a feszültségmenetesítő lemez a hidegburkolatok alá

Hasznos a feszültségmenetesítő lemez a hidegburkolatok alá

Amikor különböző hidegburkolatok lefektetésre kerül sor, akkor figyelni kell olyan fizikai tulajdonságok kiküszöbölésére, amilyen például a nedvesség okozta felázás vagy a hőhatásokból eredő dilatáció negatív hatások leküzdése. A feszültségmenetesítő lemez döntő jelentőséggel bír, ugyanis jelenlétében megelőzhetőek a repedések keletkezése, amelyek azon túl, hogy csúnyán mutatnak, még a szerkezeti elemek gyengülését is előidézik.

Megéri a befektetés, hiszen a plusz munka elhozza a várt eredményt. A hőhatások egyértelműen bekövetkeznek, ha feszültségmenetesítő lemez alatt padlófűtési elemek vannak. Mivel itt az anyagok rendszeresen ki vannak téve a hőmérséklet változásainak, ezért kicsit sem szabad elhamarkodni a kivitelezést.

A gyártók semmit sem bíztak a véletlenre, ezért a feszültségmenetesítő lemez rugalmas, nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Mindezeken túl, egyszerűen leteríthető, még kezdő burkolók is könnyen tudnak vele boldogulni. Történjen tehát a szigetelés olyan kimagasló minőséget nyújtó termékekkel, amelyek megszolgálják a velük szemben támasztott bizalmat.