Jó, ha van a közelben egy akkus csavarbehajtó

Jó, ha van a közelben egy akkus csavarbehajtó

Vannak olyan szerszámgépek, amik egyszerűen nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Manapság, amikor már a legtöbb bútort dobozban szállítják házhoz és otthon kell összeszerelni, ehhez mindenképpen kell néhány hatékony eszköz. Ebbe a csoportba tartozik a könnyen használható akkus csavarbehajtó. A kézi csavarhúzóknak a kora lassan lejár.

Természetesen még előfordul, hogy felmerül rájuk az igény, de többségében a kézbe simuló behajtók azok, amikre szinte minden szakember támaszkodik. Érdemes tehát követni a trendet. Az akkus csavarbehajtó bizonyos helyzetekben megfelel a fúrási feladatokra is. Ehhez persze megfelelő fúrószárra lesz szükség. A szerszamoazis.com weboldalon jelenleg 2 kategória érhető el.

A 3.6-12V és 18V feszültséggel bíró rendszerek között lehet válogatni ebben a kategóriában. A nagyobb kapacitás ipari körülmények között is képes kiszolgálni az igényeket, így az egész napos munka sem esik nehezére. A legtöbb akkus csavarbehajtó el van látva LED segédfénnyel, valamint magas nyomatékkal. A termékek külön kofferban érkezhetnek, típustól függően, amit mindig tartson szem előtt a rendelés során!