Makita porszívó automata indítóval

Makita porszívó automata indítóval

Aki szeret barkácsolni, az nyilván tudja, hogy ez milyen sok kosszal jár. A laminált padló lefektetése elég sok port eredményez a lakásban, amit valahogy össze kell takarítani, viszont egy hagyományos porszívó nem megfelelő erre a feladatra.

Egy Makita porszívó azonban kifogástalanul teszi a dolgát, hiszen rá lehet csatlakoztatni a szúrófűrészre. Így a munka közben keletkezett fűrészpor nem fog szétterjedni az egész lakásban, hanem egyből bekerül a Makita porszívó tárolójába.

A fárasztó munka után nem kell még órákon keresztül a takarítással foglalatoskodni. Ezzel a nagyszerű berendezéssel rendkívül sok időt és energiát takaríthatunk meg. Hogyha lyukakat kell fúrni a betonfalba ütvefúró segítségével, akkor is sok porral kell számolni, kivéve ha kéznél van a Makita porszívó.

A faanyagok méretre vágása során végre nem kell kényelmetlen maszkot viselni, mert a Makita porszívó az asztali körfűrésszel is használható. A gazdaságos kivitelnek köszönhetően, automatikus kapcsolóval van ellátva, ezért együtt indul vagy áll le az adott szerszámgéppel, amivel össze van kapcsolva.