Munkához ideális felsőruházat a B&C póló

Munkához ideális felsőruházat a B&C póló

Egyre több cég látja be, hogy az egységesség jelentős részét a munkaruházat biztosítása teszi ki. Aki úgy dönt, hogy az alkalmazottainak egyforma pólókat rendel, válassza a honlapunk széles választékát.

Az erre a célra megfelelő B&C póló különféle színekben és méretekben szerezheti be, ha pedig igényt tart rá, akkor gépi hímzéssel még logót is teszünk rá. A B&C póló rendkívül strapabíró. Állja a gyakori mosást, a színe nem fakul ki és a jó minőségnek köszönhetően, nem is nyúlik el egyhamar.

A széles méretválasztéknak köszönhetően, a nagyon sovány testalkatúaknak és az igazán termetes munkatársaknak egyaránt tud biztosítani céges mezt. A B&C póló mellett, természetesen más ismert márkák termékei is felsorakoznak a kategórián belül, de hímezhető sapkákat, pulóvereket is jó áron tudunk kínálni.

A ruházat mellett, hoteleknek biztosítani tudjuk a hímzett törölközőket, éttermeknek és kávézóknak pedig a pincér- és szakácskötényeket tudjunk ugyanígy logózni. Nagyobb tétel esetén még kedvezményeket is adunk.