Népszerűvé vált a limonádés pohár

Népszerűvé vált a limonádés pohár

A whiskey a megfelelő pohárból esik a legjobban, a kakaót a kedvenc bögrénkből szeretjük kortyolgatni, nem beszélve a reggeli, zamatos kávéról. Viszont, a meleg közeledésével, minél inkább szomjazunk a hűsítő gyümölcslevekre. A

hűsítő limonádés pohár a házilag készített üdítőitalok stílusos tálalására és elfogyasztására szolgál. Vitathatatlan, hogy mennyivel jobban mutat az asztalon ebéd közben egy vagy több ízléses limonádés pohár.

Már csak maga a formája is rendkívül megnyerőnek számít. Megfelel a mai kor stílusának, ám mindenkiben nosztalgikus érzéseket kelt, a kinézetének köszönhetően.

Egy kis fantáziával egyedi kinézetet kölcsönözhetünk a limonádés pohár készletünknek is. Matricázható, de üvegfestékkel a teljesen egyedi kivitelezés szintén biztosítható, amit szettben, illetve egyenként is be lehet szerezni. Hogyha több személyről van szó, akkor érdemes a csomagot választani, így biztosan mindenkinek jut majd. Ráadásul a csomagban vásárolt termékek kedvezményesebb áron rendelhetőek meg.