Örök divatú esküvői ruhák

Örök divatú esküvői ruhák

Az élet ünnepélyes pillanatainak egyik fontos pontja az esküvő. Még akkor is, ha nem az első. Ezért sokan kiemelt jelentőségűnek tekintik az esküvői ruhák válogatását. Ruhaszalonunk vezető tervezők által kreált darabokat kínál.

Hogy kinek melyik az igazi, melyik modell a legcsinosabb, az akkor derül ki, ha néhányat felpróbál, hiszen ebből látszik, hogy az alakjához és személyéhez melyik a leginkább megfelelő. Gyakran találkoztunk olyan jelenséggel, hogy az esküvői ruhák próbája során derül ki, hogy nem az áll a legjobban, amire a menyasszony vagy a kíséretében lévők tippeltek, hanem egy egészen más modell.

Ekkor kezdődik a vívódás, hogy melyik modell legyen. Varrónőink bármit át tudnak alakítani, hiszen ezek az esküvői ruhák úgy készülnek, hogy valamennyit bővíteni vagy szűkíteni lehessen rajtuk. Szerencse, hogy a szalonban vannak gyakorlott szemek, így minden kliensünk megfelelő tanácsot és útmutatást kap az esküvői ruhák közötti válogatáshoz.

A próbára azért kell elegendő időt hagyni, hogy mindezek a variációk átbeszélhetőek legyenek és minden készen álljon a nagy napra.