Széleskörűen bevethető a WD-40

Széleskörűen bevethető a WD-40

Léteznek olyan speciális adalékok, amelyek jobb, ha lehetőleg mindig kéznél vannak, ha éppen szükség lenne rájuk. A WD-40 egy multifunkciós spray, amivel olyan feladatok láthatóak el, amelyekre olykor még csak gondolni sem mernénk. Egy telitalálat a készítők részéről, amivel a barkácsolók és a profi szakemberek szívébe is belopták magukat igazán.

Akkor lássuk, hogy pontosan mi mindenre képes adott helyzetekben a WD-40! Sajátos nedvesség kiszorító hatással rendelkezik, aminek hála segíti a motorok beindulását. Az elektromos érintkezéseket nagyban javítja, valamint képes a korrózióval szemben egy védőréteget képezni. A már kialakult rozsdát jól oldja, de egyéb szennyeződések ellen szintén bevethető.

A WD-40 kenőhatás kimagasló, tehát ha valami akad, szorul, akkor gyors segélyként alkalmazható. Sajátos fúvórendszere van, ami kiegészül egy vékony csővel, hogy mindig az adott pontra lehessen irányítani az összetevőt, ahol arra szükség van. Gazdaságosan és sikerrel használható a WD-40 jóformán minden létező környezetben. Gondoskodjunk ezért elegendő tartalékról!