Szinte nedvességmentes barnaszén brikett

Szinte nedvességmentes barnaszén brikett

Magyarországon a mai napig rengetegen fűtik otthonukat hagyományosan, vagyis valamilyen szilárd tüzelőanyaggal, elsősorban fával. Manapság azonban a barnaszén brikett is kezd divatba jönni, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen közepesen nagy fűtőértéke mellett, a vételárával is nagyon jól képes felvenni a versenyt más tüzelőfajtákkal. A barnaszén brikett elkészítése speciális eljárással történik, így a lehető legminimálisabb a nedvességtartalma. Emiatt a kazán fala is jóval nagyobb biztonságban lehet, így hosszú évekkel növelhető az élettartama. Ami a hamu képződését illeti, szintén kicsiny mennyiséggel kell számolni. Egyetlen hátránya, hogy a begyújtáshoz némi fa is szükséges, viszont azután a barnaszén brikett tökéletesen fel tudja fűteni az egész házat.

A Mátra Brikett többféle minőségi tüzelőanyagot is forgalmaz. A cég egyik nagy előnye hasonló termékekkel rendelkező versenytársaival szemben, hogy házhozszállítást is vállal az egész országra kiterjedően, ráadásul egyáltalán nem számít, mekkora a megrendelt mennyiség.

Sokan hihetnék, hogy a kiváló minőségű szén ára jóval kevésbé megfizethető, mint a nálánál jóval elterjedtebb, szokványosabbnak mondható tüzelőanyagok díja, viszont a matrabrikett.hu weboldalon lévő táblázatból szépen kivehető, hogy ez korántsincs így. A szén ára, amennyiben a kilogrammonkénti árakat vesszük alapul, nagyon is kedvezőnek mondható. Akárhogy is van, érdemes időben gondolkozni, hogy miként vészelhetjük át a telet. Ahogy közeledik a hideg évszak, könnyen előfordulhat, hogy az eladási árak növekednek, hiszen a raktárkészletek addigra jelentősen megcsappannak. Aki az utolsó pillanatra hagyja a tüzelőanyag beszerzését, ne számítson túl sok akciós termékre. A vásárlási döntés végleges meghozatala előtt, feltétlenül ajánlott a honlapon található elérhetőségeken keresztül konzultálni a vállalat munkatársaival, akik kellő mennyiségű információval tudják ellátni az érdeklődőket. A szén ára egy dolog, de emellett még számos más kérdés is felmerülhet. Aki eddig még nem tette, ideje cselekednie, hogy ne kelljen télen idegeskednie!