Takarékosan működik a Baxi Prime 24 gázkazán

Takarékosan működik a Baxi Prime 24 gázkazán

Amikor már tombol a tél, akkor elég késő nekilátni az új fűtésrendszer megtervezésének. Egyszerűbb ilyen helyzetben átvészelni a hideg időszakot és amint beköszönt a felmelegedés, máris belevetni magunkat az újításokba. Itt léphet színre a Baxi Prime 24 ERP kombi kondenzációs gázkazán. Ez a nagyon modern és hatékony termék kifejezetten alkalmas a régebbi típusú tűzterek lecserélésre.

A leginkább mellette szóló érv a nagyfokú takarékosság. Ez a szám elérheti a Baxi Prime 24 esetében akár a 35 %-ot. Ennyire kézen fogható spórolás esetén gyorsan kiszámolható, hogy mennyi időn belül térül meg a termék ára. A Baxi Prime 24 kazán teljesítménye igényre szabottan, fokozatmentesen állítható. Ilyen formában mindig azt a kapacitást nyújtja, amire a leginkább szükség van.

Nagyon kompakt méretekkel rendelkezik, valamint csökken a ki- és bekapcsolás mértéke, ami kitolja a Baxi Prime 24 élettartamát. A 24 kW-os teljesítmény kiválóan alkalmas az igények kielégítésére. A komfortszerelvenyshop.hu oldalon kedvező ár-érték arányban vásárolható meg a készülék, ami minden helyzetben gondoskodik az otthon melegének biztosításáról.