Több utánfutó aljzat itt található

Több utánfutó aljzat itt található

Az autókon és másfajta járműveken nem hiába vannak különféle fényjelzések. Az első fényszórók elsősorban azért vannak, hogy a sötétben lehessen tájékozódni, illetve a forgalom minden résztvevője láthassa egymást.

A hátsó jelzőlámpák nem csupán a fék lenyomásakor világítanak, hanem menet közben is, ezért fontos az utánfutó aljzat. Amikor valaki túl nagy dolgot szeretne szállítani, ami nem fér be a kocsi csomagtartójába, akkor egy vontatmányt kapcsolhat az autó után.Ez sajnos a legtöbb esetben teljesen eltakarja az előbbiekben említett jelzőlámpákat, így a mérnökök ezt úgy oldották meg, hogy ezt a kiegészítő eszközt is ellátták árammal, amiben az utánfutó aljzat nagy szerepet kapott.

Lényegében ezzel az egyszerű csatlakozóval lehet energiához juttatni az utánfutón lévő lámpákat. A gyártók odafigyelnek, hogy a lehető legjobban szigetelve legyenek ezek az áramot szállító eszközök. Ha úgy gondolja, hogy ideje lecserélni a régi utánfutó aljzatot, akkor látogassa meg a belcar.shop.hu webáruházat!