Tudtad? Az elmaradt menstruáció meghozásában is segíthetnek az Aviva gyakorlatok

Tudtad? Az elmaradt menstruáció meghozásában is segíthetnek az Aviva gyakorlatok

A nőknek minden nyaralásukat, fontos eseményt a havi vérzésükhöz szükséges igazítaniuk, mert azokon a napokon nem igazán lehet bármit megtenni. Igazán kellemetlen, ha valakinek kimaradozik vagy rendszertelenül jelentkezik a menzesze, ez a jelenség ugyanis akadályozza sok mindenben. Az Aviva torna menstruáció alatt is hasznos lehet, mivel segíthet a kimaradt havi ciklusok meghozásában. A módszer kidolgozója egészen véletlenül jött rá, hogy a gyakorlatai erősen befolyásolják a női ciklust.

Történt ugyanis, hogy a tornaórákat hölgyeknek tartotta, és azon fáradozott, hogy olyan mozdulatsort alakítson ki, aminek segítségével az órán részt vevők felfrissülhetnek, ami átmozgatja őket tetőtől talpig. Valószínű, hogy különösen intenzíven végeztette az egyik gyakorlatot a jelenlévő nőkkel, és meglepődve tapasztalta, hogy a következő órára csak ketten érkeztek, mivel a többiek, egytől egyig menstruáltak. Innentől kezdve már tudatosan kutatta, hogy melyek azok a mozdulatok, amelyek befolyásolják a női ciklus hosszát és milyenségét.

Bár elsősorban a menstruáció meghozatala jelentette a célját, de azóta, közel 30 év alatt kiderült, vagyis vizsgálatok is megállapították, hogy az Aviva tornagyakorlatok kivételesen hatásosak egyéb nőgyógyászati panaszok, rendszertelen vagy rövid ciklus beállítása esetén, egyebek mellett például ovuláció elősegítésére és termékenység fokozására. A mozdulatok leginkább a kismedencei részre, az úgynevezett dolgozó zónára koncentrál, ezen a területen fokozza a vérkeringést, ami révén javítja a szervek hormon- és vitaminellátását.

Tehát több egészségügyi probléma esetén alkalmazható eredményesen az Aviva torna, amelynek mozdulatait Te is elsajátíthatod egy négyórás tanfolyam keretein belül. Ehhez mindössze annyira van szükség, hogy felkeresd a valtozasmuhely.hu weboldalt, és jelentkezz a tanfolyamra. A kurzus részvételi díja 15 000 Ft, ami igazán korrekt ár, tekintve, hogy az egészségedet nyerheted vissza ezekkel a mozdulatsorokkal. Ne halogasd a döntést, ha problémáid vannak a ciklussal!