A diafilm ma is jó móka

A diafilm ma is jó móka

Sok szülő szeretné csemetéivel megismertetni a saját gyermekkora játékait, hiszen ezek a mai generációnak is lebilincselőek lehetnek. A diafilm is ilyen, hiszen a mai 30-as, 40-es generáció annak idején nagy izgalommal ült le megnézni egy-egy mesét ennek az eszköznek a tolmácsolásával. Ha szeretnénk ezt a mai kor nyelvére lefordítani, akkor nevezhetnénk kezdetleges házimozinak.

Bár ma már mesecsatornák tömkelegéből lehet választani, mégis roppant érdekesnek tűnik a kicsiknek egy-egy nagy klasszikust ilyen módon végigizgulni. Persze lehetőség van a régi, nagy meséken kívül olyan mai kedvenceket is a diafilm tolmácsolásában megtekinteni, mint a rendkívül népszerű Bogyó és Babóca.

A régi vetítőt sem kell előkeresni vagy az antikváriumokban kutatni utána, mivel úgy a diafilm, mint a vetítő megtalálható a vesszoparipa.hu webáruházban. Megtalálhatóak itt olyan nagy kedvencek, mint a Hamupipőke, Kacor király vagy a János vitéz eredeti változatban. Ismertesse meg Ön is gyermekét ezzel a retro eszközzel, amit egészen biztosan sokszor fog elővenni a család.