Gurulós fiókos konténer rendelhető zárral

Gurulós fiókos konténer rendelhető zárral

Nagy befektetés egy cég megalapítása és itt még nem is ér véget a kiadások sora, ugyanis az irodákat szintén be kell rendezni minden szükséges dologgal. Természetesen az irodai bútorok az elsők, amelyek bekerülnek a helyiségekbe, majd csak ezek után következnek az irodai gépek.

Persze rendkívül fontos a kifizetendő végösszeg az irodai bútorok esetében is, ezért tanácsos olyan megbízható céget keresnie, amelyiknél nincsenek rejtett költségek és az árak sem érintik a csillagos eget. Pontosan ilyen vállalkozás a bathori.hu weboldalon megismerhető cég, ami hatalmas készlettel csalogatja a vásárlókat, megrendelőket.

Csak íróasztalok kaphatóak itt több mint 100 féle kivitelben, de ezeken kívül minden más bútor is megrendelhető, amire csak egy jól felszerelt, modern irodában szükség lehet. Az igényelhető fényképes árlista segít eligazodni az irodai bútorok között és ahogyan a neve is mutatja, az árakat szintén tartalmazza.

Viszont, ha nincs ötlete ezeket a bútorokat illetően, akkor készítsen egy egyszerű vázlatot a berendezendő irodájáról, amiben megjelöli a falak hosszúságát és az ajtók, ablakok elhelyezkedését, a cég szakemberei pedig megrajzolják Önnek a legpraktikusabb elrendezési lehetőségeket.

Alapvető komponens a gurulós fiókos konténer minden irodahelyiségbe, hiszen ezt nagyon könnyen arrébb lehet húzni, tolni, éppen oda, ahol szükség van rá, illetve ahol nincs útban. Minden bizonnyal Önnek is szüksége lesz ennek a bútordarabnak egy-két példányára, amit szintén megrendelhet a Báthori Irodabútor nevű cégtől.

Készleten található például a K/4 gurulós fiókos konténer, ami remekül beilleszthető az íróasztal alá, ugyanis a magassága 51, a szélessége 42,5 és a mélysége 54,5 cm. Három fiókkal van felszerelve, ez a 18 mm vastagságú laminált forgácslapból készült gurulós fiókos konténer.

Ezekbe a fiókokba aztán bele lehet pakolni az apróbb tárgyakat, amelyekre bármelyik pillanatban szükség lehet, de mégsem szeretnénk az íróasztalon tartani. Fiók- és központi zár egyaránt rendelhető hozzá.