A hajdinaliszt gluténmentes alapanyag

A hajdinaliszt gluténmentes alapanyag

A gluténérzékenység egyre nagyobb számban jelentkezik Magyarországon is. Már fiatal korban előfordul, aminek következtében allergiás reakciók jelentkeznek, ha valaki liszt tartalmú ételeket fogyaszt. Azonban a gluténmentes élet megvalósítható úgy is, ha például hajdinaliszt felhasználásával készítjük el a tésztaféléket, süteményeket, tortákat.

Mivel nem tartalmaz glutént, nem váltja ki azokat a tüneteket, amelyek korábban gyakran jelentkeztek. A hajdina jó magnéziumforrás és flavonoidban gazdag gabona. A hajdinaliszt enyhén sós érzetű termék, így a fűszerezésnél ezt mindenképp érdemes figyelembe venni. Látogassa meg honlapunkat és rendeljen most több kilót!

Persze érdemes más gluténmentes termékeket is rendelnie a hajdinaliszt mellé. Ugyanilyen népszerű például a rizs- vagy a mandulaliszt. Ha kérdése van, forduljon munkatársainkhoz bizalommal! Lépjen Ön is a gluténmentes étrend ösvényére, mert garantáltan sokkal jobb lesz a közérzete, ha tehermentesíti a máját, a gyomrát és a bélrendszerét!