A távfelügyelet rendkívül megbízható

A távfelügyelet rendkívül megbízható

Ez a szolgáltatás 24 órás kapcsolatban van a lakással és a riasztóberendezéssel. A távfelügyelet technikai szempontból lehet rádiós vagy telefonos. A riasztórendszer jelzését azonnal észlelik a szolgáltatás diszpécserei. Ez nemcsak a betöréses riasztást jelenti, hanem egyszerű áramszünetet is. A legtöbb esetben könnyen beazonosítható, hogy milyen problémáról van szó, ebből kifolyólag a diszpécser már biztos információval hívja fel a tulajdonost.

Behatolás esetén azonnal értesítik Önt és a rendőrséget, akik rövid időn belül kiküldik a járőröket az adott címre. A távfelügyelet segítségével gyakran már a helyszínen lekapcsolják a tolvajokat a hatóságok. Nagyon hatékony védelmet biztosít az ingatlannak és a vagyontárgyaknak.

Tűz esetén a tűzoltókat riasztja sokkal gyorsabban, mielőtt bárki észrevenné a bajt. Számos család életét megkönnyíti manapság ez a remek rendszer. A távfelügyelet jó választás azoknak, akik munkájukból vagy egyéb okból kifolyólag sokat utaznak, így keveset tartózkodnak otthon.