Fokozza a biztonságot a nitril kesztyű

Fokozza a biztonságot a nitril kesztyű

Jóformán bármilyen feladatot látunk el, a kezünk minden esetben különösen ki van téve a sérülések veszélyének. Aki már szenvedett el bármilyen mértékű vágást, égést, marást, szúrást, biztosan jól tudja, hogy mekkora kellemetlenséggel jár mindez. Gyakran bőven elég lett volna egy nitril kesztyű a baj megelőzéshez. Sokan azért mellőzik ezen védőfelszerelés használatát, mert úgy tartják, abban képtelenek hatékonyan dolgozni.

Bár tény, hogy a fogás és tapintás érzése nem annyira biztos, hiszen van egy plusz réteg, ami olykor elcsúszhat, de ennek ellenére a nitril kesztyű mégis kellemetlen napokat, akár komoly fertőzéseket előzhet meg. Anyagát tekintve ez a termék pamut, amit csuklóig bemártanak nitril komponensbe.

Ez képez egy ellenálló felületet, ami vízzel, olajokkal és zsírokkal szemben is tartós. Mindezeken túl nehezebben szúródik vagy vágódik át, tehát jelentős fizikai biztonságot nyújt a nitril kesztyű. Rendkívül kedvező ára egyértelműen vonzóvá teszi. Megéri belőle több párat tartani, hogy mindig legyen kéznél, ha szükség lenne rá.