Jelly Belly Beanboozled bátorság játék

Jelly Belly Beanboozled bátorság játék

Ismertek lehetnek a Harry Potter filmekből az elképesztően különleges csokoládék és cukorkák. Az ugráló csokoládé béka után azt gondolná az ember, hogy már semmin sem lepődik meg. Azonban a bátorságra irányuló Jelly Belly Beanboozled játékkal már nemcsak a varázslók csodálatos világában találkozhatunk.

Cukorka drazsékból és egy pörgető felületből áll. Az igazán vicces része, hogy egyes cukorkák lehet kívülről ugyanolyannak néznek ki, de teljesen más ízeket rejtenek belül. A Jelly Belly Beanboozled bevont cukorkák így illatról sem mondható meg, hogy az a darab éppen egy ízletes vajas popcorn lesz vagy inkább rohadt tojás. Minden pörgetésnél ugyanannyi az esély, hogy finom nyalánkság vagy borzalmas meglepetés lesz a nyeremény.

A Jelly Belly Beanboozled játék közben érdemes szüneteket tartani. Így biztosan nem fog a megelőző íz összekeveredni a következővel. Ez egy igazi bátorság teszt a társaságban. Aki már volt olyan szerencsés, hogy meg kellett kóstolnia a hányás ízű cukorkát, biztosan kétszer meggondolja, akarja-e folytatni.