Pár mondatban az impotencia témájáról

Pár mondatban az impotencia témájáról

Az erekciós gondok jelei igazán könnyedén felismerhetőek. Mivel az impotencia egy kényes téma, sokszor sajnos a férfiak nem fordulnak szakemberhez. Megannyi esetben a bajnak lelki vetületei is vannak. Egyrészt maga a beismerés folyamata sem egyszerű, mivel az érintett felek nem érzik magukat kerek egésznek, ami óriási lelki válsághoz vezethet.

Az impotencia kapcsán ott van az is, hogy a stressz, a fáradtság, a mindennapos rohanás és felgyorsult életvitel kihat a testre. Ennek eredményeképpen pedig, merevedési gondok is kialakulhatnak, gyakran tartós impotencia formájában. Annyit mindenképp meg kell jegyezni, hogy a nehézség gyakran simán orvosolható fizikailag, de sokszor bizony a mentális és lelki hátteret is kezelni kell ahhoz, hogy minden rendben legyen.

Természetesen az impotencia kapcsán tudni kell, hogy minden a szexuális izgalommal kezdődik. Az agy felfogja a kívülről érkező ingereket, legyen szó bármilyen, érzékszervekkel felfogható variánsról, és közvetíti azokat a vegetatív idegrendszer felé, ami ennek hatására fokozza a véráramlást a péniszben.