Termelői méz tisztán, magyar tájakról

Termelői méz tisztán, magyar tájakról

A legfinomabb csemegék honnan máshonnan is jöhetnének, mint a természetből? A termelői méz a legtisztább „édesség”, ami energiaforrás, eszköz az egészség megőrzésében. Ezért a remek táplálékért pedig nem is kell messze elmenni, hiszen hazánkban is sok olyan hely van, ahol létrejön a finom, tökéletesen tiszta méz.

A BeoBee több évtizedes múlttal bíró és sikeresen működő debreceni családi méhészet. A hagyományosnak mondható fajták mellett, az olyan különlegességeket is meg lehet náluk kapni, mint a kakukkfű- vagy a gesztenyeméz. Az innen származó termelői méz gyűjtőhelyei kivétel nélkül hazánk kiemelten védett Nemzeti Parkjaiban találhatóak, így a méhek szinte érintetlen virágmezőkön szorgoskodhatnak.

Minden BeoBee termelői méz teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot, úgy kerül a vásárlókhoz, ahogyan azt a méhek elkészítették. Ráadásul ezekért el sem kell menni sehová, hiszen a beobee.hu webáruházból bármikor megrendelhetőek, ahogyan a többi kiváló méhészeti termék is.